Aanpak

Wat doe ik als professional organizer & coach

U kunt telefonisch of via de website contact met mij opnemen. Een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek is het begin; daarna volgt er eventueel een intake en gaan we aan de slag als je akkoord gaat met het passende trainingsvoorstel.

In detail

Tijdens de begeleiding word je stap voor stap gecoacht om jouw doel te bereiken. Het opruimen of ordenen is nooit een doel op zich. Het is een middel om rust, ruimte, overzicht en evenwicht te creëren zodat jij je leven kunt inrichten zoals je dat wilt. Samen met jou ontwikkel ik een manier die voor jou werkt en waarbij jij je prettig voelt.

Ik werk met je samen, zonder oordeel.

Ter afsluiting van de werkzaamheden bekijken en evalueren we het eindresultaat. Je hebt immers direct resultaat van onze inspanningen. Na de evaluatie kun je gedurende 4 weken nog vragen stellen. Na 2 maanden vindt er een telefonische terugkoppeling plaats om de aandachtspunten nog eens door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen regelmatig een afspraak in te plannen, waarin we bekijken hoe de voortgang gaat en of we eventueel zaken kunnen bijstellen.

De trainingen kunnen één of meerdere dagdelen duren, zowel in company als individueel.

Bij individuele trajecten bereik je een groots effect door de persoonlijke aanpak. Bij team- groepstraining blijkt dat je kunt profiteren van het delen van ervaringen en de uitwisseling van de individuele deelnemers.  Alle (individuele) trainingen zijn maatwerk.

Belangrijk om te weten
Het spreekt vanzelf dat ik zorgvuldig en discreet met je opdracht om zal gaan.

Als personal organizer kom ik in veel huishoudens of op verschillende werkplekken. Ik begrijp dat het soms moeilijk is dat een vreemde in je huis of op je werk komt en dat jij je druk maakt over wat ik zal aantreffen. Ik ben als organizer heel wat gewend. Ik weet en begrijp dat achter elke situatie een persoonlijk verhaal zit. Ik werk met je samen, zonder oordeel.

Aanpak

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen?