Wie ben ik

Suzanne van der Ven

Docent, coach en werkplektrainer

Personal organizer
Als personal organizer geef ik je praktische adviezen en concrete hulp.

Coach
Als coach geef ik professionele begeleiding, waarbij ik je als gelijkwaardige partner ondersteun bij het behalen van zelfgekozen doelen

 • Ervaring

   

  Uit ervaring weet ik hoeveel makkelijker het leven wordt als je werk en huishouden goed organiseert. Plannen en organiseren en hierin het overzicht bewaren zijn mijn sterke kanten. Wat mij van nature makkelijk afgaat deel ik graag met de mensen die wel wat organisatietalent kunnen gebruiken.

 • Docent

  Ik ben 20 jaar werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO). Ik geef les op de afdeling Welzijn en daarnaast werk ik ook voor de afdelingen Marketing en communicatie en Personeelszaken.

   

  Docent

 • Zakelijk als privé

   

  Zowel zakelijk als privé ben ik gestructureerd. Van een inpakschema voor vakanties tot een overzichtelijke (digitale) administratie. Ik hou van een opgeruimd huis, overzichtelijke werkplek en een goedlopende agenda. Daardoor heb ik rust en overzicht in de combinatie werk en gezinsleven.

 • 2018

  Sinds 2018 werk ik ook enthousiast als professional organizer voor particulieren en bedrijven. Ik coach anderen (één op één of in groepstrainingen) om hun situatie te analyseren, te structureren en organiseren. Ik werk samen met een persoon of groep aan een doel of uitdaging. Hierbij maak ik gebruik van mijn betrokkenheid, een kritische blik en een vleugje humor.

   

  2018

Een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek is het begin.

Voor vragen of meer informatie over trainingen, workshops of coaching nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.